Uitnodiging info- en kennismakingsnamiddag

Beste ouders, bever, welpin, welp, gids, verkenner, voortrekster, voortrekker en geïnteresseerden, …

Met de zomerkampen nog vers in het geheugen: het slapen in de tenten, de geur van het kampvuur, het branden van de zon en voor sommige de pijn van het zadel tijdens het fietsen, denkt de leidingsploeg al weer vooruit. Ook voor volgend scoutsjaar hebben we weer heel veel zin om er een schitterend jaar van te maken. En er wacht ons nog een extra avontuur. Na 10 jaar wachten is het weer zover: De Belgo-Jam. Dit is een moment in de zomervakantie van 2020 dat alle Belgische europascouts voor een paar dagen samen komen. Een niet te missen ervaring!!

Maar alvorens we ons kunnen lanceren, gaan we eerst info namiddag houden.

Zaterdag 31 augustus 2019
15.00u. – 18.30u.
In ons nieuwe lokaal op “de Zandberg
Zandberg 8 8310 Assebroek

Je kan gemakkelijk parkeren aan de sporthal Daverlo en dan te voet tot aan de zandberg stappen. Het programma ziet er als volgt uit:

15u Start en duiding pédagogisch project van de Europascouts.
15u30 De scoutsmethode: basics over iedere tak.
16u30 Praktische werking van de groep: Bij wie kan ik terecht met mijn vragen? verduidelijking bij administratie: inschrijvingen, GDPR, medische fiche, terugbetalingen, …
17u30 Inschrijvingen, bestelling uniformen en andere administratie.
18u30 Afronding van de dag

Ieder is vrij om in te pikken wanneer hij wil, het lijkt ons echter nuttig om nog eens het gehele verhaal van de groep te horen. En is daarnaast de ideale moment om vragen te stellen.

Uniform-bestellijsten zullen eveneens ter beschikking zijn. Als jullie uniformstukken hebben die te klein geworden zijn voor jullie kinderen, neem deze dan zeker mee. We kunnen er samen een nieuwe of jongere scout mee gelukkig maken.

Plaats een reactie